AveryBras JestineSl FredericF AC Milan Kläder Barn Juliann GloriaEar

Juliann Atletico Madrid Tröja Barn BretStew

Lyon hade dock fortfarande en sista överraskning för alla närvaro på den franska sydkusten. Depay stal rubrikerna när han avfyrade en kulahuvud för att försegla alla tre poäng för besökarna. Lyon fortsätter nu sin marsch mot en Champions League-finish när de är värd för Toulouse i början av april. Samtidigt kommer Marseille att leta efter att komma tillbaka på rätt spår när de reser till Dijon i slutet av månaden.

 Payet, som har spelat 15 gånger för Frankrike, förväntas anlända till Upton Billiga Liverpool Tröja Park på torsdag för att genomgå en medicinsk och kommer att bli ny manager Slaven Bilics första stora undertecknande sedan efterföljande Sam Allardyce på West Ham. Marseille utfärdade ett långt uttalande säger att det är ‘absolut inte deras avsikt’ att sälja Payet utan att de tvingades acceptera budet efter en tvist med spelaren och hans agent om ett nytt kontrakt.

 Mål från Florian Thauvin och Lucas Ocampos såg till att Rami och Pamela hade anledning att fira igår kväll. Den ex-Playboy-modellen erkände otroligt att hon ‘älskar’ Assange, 46, och att paret är ‘väldigt vänligt’, medan han hittade sitt mod ‘sexigt’ på Good Morning Britain. Pamela tillade: ‘Jag skulle inte kalla det romantik, jag Manchester City Kläder har redan romantik i mitt liv. Kan en man göra allt? ‘När hon pressades för att rensa upp skillnaden mellan att’ älska ‘Assange och att vara’ förälskad ‘i honom förklarade hon:’ Förälskad i Julian? Hon avslöjade sedan den tidigare Sevilla-försvararen Rami var ‘oerhört avundsjuk’ på förhållandet och tilllade: ‘Jag har ett intressant liv. Jag är väldigt glad i Europa.’ArturoKer maglie calcio a poco prezzo BelindaMa

MadieTown Billige Fodboldtrøjer VernonRol

DarbyStil billige fodboldtrøjer CliffordR