BertiePal ColetteBu JosefaPit Matchtröjor Fotboll Pat CandaceBe

Pat Manchester City Kläder Stepanie

Trots att han ser som en nyckelspelare för framtiden på PSG är Rabiot fast besluten att lämna när hans kontrakt löper ut i slutet av säsongen, men ser nu ut till en utgång i nästa transferfönster efter att han inte lyckats göra Blancs europeiska trupp Tidigare i veckan medgav PSG-chef Nasser Al-Khelaifi att spelaren kommer att vara Billiga Barcelona Tröja på väg inom kort och hävdar: ‘Vi pratade om Rabiot med romer och andra klubbar.

 Kommentarerna gjordes av mittfältarens agent Veronique Rabiot, som också är hans mor, och är ett boost för flera Premier League-klubbar som är intresserade av att säkra sina tjänster under sommaren. 23-åringen, vars affär går ut i juni , var inte nöjd med PSG: s erbjudande att förnya sitt kontrakt. Nedfallet från att vara vid en avtalsenlig dödläge har också sett Rabiot tvingas tränas bort från det första laget.

 Förhållandet mellan spelaren, hans agent och Ligue 1-mästarna har försämrats i sådan utsträckning att Rabiot: s mor till och med kritiserade PSG: s behandling av Rabiot i jämförelse med andra spelare, som Neymar. Sverige Tröja Brasilianeren, som fortfarande är skadad efter att ha brutit i benet i januari, sågs njuta av ett karneval i Brasilien inför PSG: s andra liga-slips mot Manchester United. Neymar kom tillbaka till Parc des Princes för att vakta från tribunen men PSG förlorade matchen 3-1 på natten och slog på bortemålet.CaraSexto fodboldtrøjer børn MelodyBar

LachlanMe Magliette Calcio Maura Constance

MarisaPfl Maglie Del Calcio Normandzl