DomenicMa WilbertAl JimRamer Köp Fotbollströjor Emilie LelaRitzx

Emilie Billiga Fotbollströjor Consuelo

Världsmästerskapet i Ryssland kan fortfarande tyckas på distans men kvalificeringsprocessen är på gång, med ett antal sidor som redan har satt sig i fördelaktiga eller svåra positioner. Ett antal Europas toppsidor kan potentiellt missa en plats i Ryssland, med play-off-scenen nästan säkert att innehålla ett skjutspel mellan ett par stora hittare. I Sydamerika är en av världsfotbollens mest berömmande namnen kunde Köp Fotbollströjor misslyckas med att kvalificera sig, medan USA inte kunde ha börjat på sämre sätt. Sportsmail har tittat på var och en av kvalificeringsprocesserna runt fotbolls fotboll för VM 2018 …

 Nedräkningen går till fotbolls största showpiece: världscupen pågår i Ryssland den 14 juni. I uppbyggnaden till det stora evenemanget utser varje kvalificerad nation sina trupper till turneringen. Alla sista 23-man-trupper måste överlämnas till FIFA senast den 4 juni, men de flesta länder namnger större provisoriska trupper fram till det datum. Försvarare: 14) Cesar Azpilicueta (Chelsea), 2) Dani Carvajal (Real Madrid), 18) Jordi Alba (Barcelona), 4) Nacho (Real Madrid), 16) Nacho Monreal (Arsenal), 12) Alvaro Odriozola (Real Sociedad), 3) Gerard Pique (Barcelona), 15) Sergio Ramos (Real Madrid)

 Sportens styrande organ sade att medicinska oro över att vara värd för turneringen i den brinnande Mellanösterns värme mellan maj och september var den främsta anledningen. Dessutom skulle Ramadan påverka Fotbollströjor På Nätet förberedelserna för muslimska spelare var turneringen som skulle hållas i maj. överlämnande av turneringen till det lilla Mellanösterns emiratet är också föremål för en utredning av New York advokat Michael Garcia, inrättad för att fastställa om någon korruption var inblandad. Garcia har avslutat sin utredning av budgivningen och hans rapport kommer nu att ses över av domskammaren som kommer att avgöra om det ska göras något.