Enriqueta ZNKFallon ArethaEic Sverige Fotbollströjor Gennie JefferyCh

Gennie Real Madrid Matchtröjor DirkafB

Lånbjudanden för både Inter Milan-stjärnan och Dalian Yifang-vingen avvisades när Unai Emery ögon en återförening med Paris Saint-Germain-starlet Nkunku. De hävdar också att det finns en chans på 50-50 att de kommer att få in franska ess Nkunku innan kvällens sista dag. Nkunku har presenterat i 17 matcher för Les Parisiens denna kampanj, medan han också nettas mot Arsenal i pre-säsongen.

 Akpom har gjort bara Liverpool Tröja fyra uppträdanden för Arsenal den här säsongen, men kom från bänken under 3-2 FA Cup-fjärde omgången i Brighton på söndag. 19-åringen är utan kontrakt i slutet av säsongen och är fritt att förhandla med utländska klubbar nu.FC Twente, Borussia Dortmund och Feyenoord är alla beredda att göra Akpom-förhandskontrakt.

 Arsenal har erbjudit Akpom en ny treårsavtal, men det finns gott om intresse från Premier League. Express Sport förstår Manchester City, Everton, Liverpool och Tottenham är alla angelägna om Akpom. och Coventry förra säsongen efter att ha gått med Arsenal i åldern av sex.

 Den 17-åriga mittfältaren har imponerat för Paris Saint-Germains ungdomslag och anses Arsenal Fotbollströjor vara en av de bästa utsikterna för närvarande efter deras handel i Frankrike. Och enligt L ‘Equipe, med Adli som ännu inte har skrivit professionella villkor med PSG, Europas toppsidor intresserar sig för honom. Både Arsenal och Manchester City är angelägna om att ta honom till Premier League på sommaren.TeddyAlbi Fodboldtrøjer Børn HermineMa

SuzanneNo fodboldtrøjer børn StaceyKcp

MQGBarryc fotballdrakter barn KarinhyRe