RickyLill Eldonskds AndresBuc Billiga Fotbollskläder Augusta NGIJacque

Augusta Billiga Fotbollskläder RoxanaFa

Med en ny ung chef på plats med sin valda backroom-personal, en ny verkställande direktör i Ben Mansford och spännande förändringar i deras trupp, kan det vara möjligt. Och med Mirco Antenucci, Giuseppe Bellusci [lån] och Scott Wootton ur klubben, kommer deras line-up och spelstil att bli nytt utseende under den 37-åriga chefen.

 En lång försening följde med totalt 12 minuters stopptid tillsatt i slutet av spelet vid Riverside. När han talade med media efter matchen bekräftade Whites-chef Bielsa att 18-åringen kände sig ‘bättre’. Det tog mindre än Billiga Fotbollskläder fyra minuter för de vita att gå med på Loftus Road, innan Hoops tillkom ytterligare två under andra halvåret. Monk fördes in på ett års avtal för att ersätta Steve Evans. Tillsammans med assistenten Pep Clotet har 37-åringen imponerat Leeds fans, och under förvaltningen av Massimo Cellino kommer dessa supportrar att hoppas att hans vistelse är längre än tidigare chefer som ansvarar för klubben.

 Cellino hoppas också på en topp-sex-finish, efter att ha lovat en återbetalning på 25% till säsongsbiljettinnehavare om klubben inte skulle slutföra i slutspelet. Efter en början av kampanjen med ett kraftigt nederlag i västra London, se några av de bästa fanreaktionerna från klubbens uttalade fanbase …

 Ward fortsatte framgångsrikt ett oskäligt uppsägnings- och könsdiskrimineringsfall mot Leeds och hävdade att hon blev avskedad som klubbens utbildnings- och välfärdstjänst eftersom hon var tidigare huvudtränare Neil Redfearns partner. Leeds förnekade felaktigt och sade att hon avskedades Billiga Fotbollströjor för att ha överskridit den årliga rätten till ledighet efter att ha arbetat för BBC vid 2015 års VM för kvinnor, men sysselsättningsdomaren Stephen Keevash styrde i Wards fördel i april. Domen sade också att Leeds hade ordnat att ledande personal, inklusive ordförande Massimo Cellino, skulle delta i jämställdhetsutbildning. Ward avbröts av Leeds i juli 2015, strax efter att partner Redfearn togs bort från sin position som första lagets huvudtränare.