RobertaSt ShelaPeeb MatildaPr AC Milan Kläder Barn Quyen KrystynaC

Juventus T-shirt Ronaldo Script Dam Cristiano Ronaldo RosaQuyen AC Milan Tröja Barn LuisCorn

Den Swansea mittfältaren Leroy Fer har sett sitt röda kort från lördagens FA-cup i tredje omgången mot Wolves vänt på överklagan, har fotbollförbundet meddelat. Holländaren Fer avskedades i den 67: e minuten på Molineux efter en foul på Helder Costa, vilken domare Anthony Taylor hade betraktat som våldsamt beteende, men Premier League-klubben lämnade in ett bud om att det röda kortet skulle upphävas, tillsammans med Borussia Dortmund Kläder tre matchers upphängning.

 Efter att ha klippt undvikit fallet förra gången, kommer Paul Clements sida ha varit angelägen om att hålla sig ur problem den här termen, men det fungerar inte så. Med bara två segrar och sju mål hittills så verkar det Swansea ‘: s ansträngningar för att behålla sin Premier League-status kommer att gå igen.

 Anfallaren har spelat bra den här säsongen och fick sin första senior England-call-up för vänskap mot Tyskland och Brasilien. 21-åringen är emellertid under enormt tryck för att få mål för klubben efter Fernando Llorentes dag för avresa från södra Wales. Svanarna är i stort behov av en annan leverantör av mål för att stödja Abraham som fortfarande utvecklar sitt spel Clements förmåga att locka spelare som Billiga Liverpool Tröja Renato Sanches betyder dock att det fortfarande finns hopp för Swansea att utföra ytterligare en stor flykt.

 Swansea-anfallaren Wilfried Bony har uteslutits från lördagens hemmakamp med Crystal Palace och resan till Liverpool på Boxing Day av en hamstringsspänning. Förlusten på Everton var Premier League-källarpojkar Swanseas sista match under Paul Clement, som de plundrade på onsdag. Svanarna meddelade på torsdag morgon att den långtjänande mittfältaren Britton, som förra månaden blev spelare-tränare i klubben, skulle vara ansvarig för lördagens tävling.NickolasK Nuova Maglia Calcio MichelDsk

SherrillG Fußballtrikots Kinder Kaufen TaneshaBu

KieranMai Maglie Calcio Bambin JaymeSpru