RRUShelaj LindseyCo JudeChiod Fodboldtrøjer 2020 Clifton RollandLo

Clifton Fodboldtrøjer Med Tryk DallasDo

Den tidligere Manchester United-mand kæmper med et kalveproblem, som tvang ham til at gå glip af tirsdagens Capital One Cup-nederlag, men Poyet vil give ham tid til at bevise sin kondition. Stifter Steven Fletcher savnede også cupkampen og han vil gennemgå en sen test, mens midtbanespiller Emanuele Giaccherini kunne Fodboldtrøjer 2020 optræde efter at have siddet midt uge-tabet med en ankelskade.

 Heltryggede Billy Jones og vinger Will Buckley er blevet bekræftet som startere med de svarte katte, der stadig er på udkig efter en første liga-sejr i kampagnen. Nøgespissen Wilfried Bony vender tilbage til Swansea lørdag efter at have serveret et en-kampforbud. Bony blev sendt i hjemmebesejret til Southampton sidste weekend, men serverede sit forbud i Capital One Cup i midtugen, da Swansea fejede Everton 3-0 for at nå de sidste 16 i konkurrencen. Swans-chef Garry Monk har ingen nye skader bekymringer foran turen til Stadium of Light, men forsvarer Jordi Amat og midtbanespiller Leon Britton er stadig fraværende med knæproblemer.

 Red Devils manager Louis van Gaal indrømmede ‘en masse’ af Fodboldtrøjer Med Tryk hans spillere led af sygdommen, men ville ikke gå nærmere ind på det. Forsvarere Luke Shaw (lysken), Marcos Rojo (adduktor), Jonny Evans (nerve) og Phil Jones (ankel) har overvundet deres respektive skader bekymringer. Imidlertid er højreback Rafael (ribben) og midtbanespiller Michael Carrick (kalv) ude for sæsonen.